Heti horoszkóp 2018. július 16. – július 22. – A túlfűtött érzelmek hete

Horoszkóp minden hétre

2018.07.15. 19:45

Nyilas – heti horoszkóp

A hét eleje nagyon pörgősnek ígérkezik, gyakoriak lesznek a megbeszélések és intenzív tervezgetés, kutatás, nyomozás zajlik majd egy új reménybeli projekt miatt. Vitára is sor kerülhet, mivel a környezetedben nem mindenki ért majd egyet azzal az irányvonallal, melyet képviselsz.

A hét második felében a függetlenséged érdekében kell lépéseket tenned, mivel a csapat, melyben dolgozol, úgy érzed, kihasznál téged. Fellépéseddel elérheted, amit szeretnél és egy új egyensúlyi helyzet alakulhat ki a közösségben.

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében jó esély van arra, hogy változásokat idézzél elő az életedben. Lehet kísérletezgetned is egy kicsit, de a legjobb, ha a bevált módszerekkel haladsz előre. Új utakat csak úgy keress, ha a régieket nem zavarja meg semmi. Talán egy kicsit unalmasabb így, de hidd el, most ez lesz a leghatékonyabb.

A hét második felében egy új kapcsolat alakul ki közted és egy ismeretlen között. Ez a kapcsolat lehet magán, de üzleti jellegű is. Ha üzleti a kapcsolat, az gyümölcsöző lesz számodra, ha pedig magán, akkor bármi is kialakulhat belőle. Légy nyitott az új megoldásokra minden területen!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.