Heti horoszkóp 2018. július 16. – július 22. – A túlfűtött érzelmek hete

Horoszkóp minden hétre

2018.07.15. 19:45

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét elején egy problémát igyekszel intenzíven megoldani és a megnövekedett feszültség miatt lehet, hogy megbántasz majd embereket magad körül. Lény nagyon lényegre törő és világos, amikor fogalmazol, hogy ne lehessen később sem félreértésként kezelni a helyzetet.

A hét második felében kissé kellemetlenül fogod érezni magad és olyan dolgok is bosszantani fognak, melyeket normális esetben észre sem veszel. Próbáld figyelembe venni a körülötted lévők igényeit és igyekezz legalább a családoddal türelmesebbnek lenni.

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében nehezedre esik majd, hogy kedvesen reagálj az emberek közeledésére. Kissé túlfűtött leszel érzelmileg, ami azt eredményezheti, hogy hamar elszakad nálad a cérna. Aki ismer, az tudja, hogy ha rossz napod van, nem érdemes vitába szállni veled, a többiek meg majd megbékélnek.

A hét második felében már sokkal szeretetteljesebb hangulatban leszel és egy jól megszervezett hétvége igazán jól sülhet el. Szükség is lehet arra, hogy az érzelmeidet végre kimutasd a partnered iránt. A hét végén egy váratlan esemény is bekövetkezhet, de szerencsés kimenetele lesz.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.