Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Kertek alatti surranópálya Ausztriába

2004.11.26

Pénteken átadták a 89-es út Szombathely-Bucsu közötti szakaszát, amely elkerüli Sé és Torony községeket. Mihelyst az osztrákok is elkészülnek a maguk részével, a vasi megyeszékhely az Európai Unió irányából már sokkal jobban megközelíthető lesz, mint Magyarországról.

A Vas Megyei Közgyűlés a kettős állampolgárság mellett

2004.11.26

A megyei közgyűlés pénteki ülésén nyilatkozatot fogadott el, amelyben szavazásra és az „igen” válaszra bíztat a kettős állampolgárság ügyében. A kórház-privatizációról nem esik szó a dokumentumban. A szocialisták szerint törvénysértés történt.

Annus és Fazekas mégsem vonul vissza

2004.11.24

Mégsem vonul vissza Annus Adrián és Fazekas Róbert. Az athéni olimpián doppinggyanúba keveredett két dobóatléta a Magyar Atlétikai Szövetség elnökségi ülése előtt jelentette be elhatározásukat.

Szavazzon az idei magyar Nagy Testvér Díjra!

2004.11.12

A Big Brother-díjat azok az állami szervek, magánszemélyek vagy cégek kaphatják, amelyek az adott évben a legtöbbet tett az emberek elektronikus magánszférájának megsértéséért. Idén a jelöltek között van a Pannon GSM és több minisztérium is.

8 millió eurós mosoda indult Szombathelyen

2004.11.11

Az osztrákok a környék termálszállóira alapozzák a bizniszt, és úgy tűnik, jól kalkuláltak. A megyeszékhely ipari parkjába költözött mosoda már a próbaidőszak alatt is teljes kapacitással működött. A polgármester szerint ez a cég a munkahelyteremtés első fecskéje. Amúgy mindenki nagyon elégedett.

.