Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Werner Franke: "Fazekasról két éve tudjuk"

2004.09.02

„Fazekas Róbert doppingolása két éve köztudott, csupán a Nemzetközi Atlétikai Szövetség nem akart tudomást venni róla” - mondta a Népszabadságnak Werner Franke profeszszor, a doppingügyek legtekintélyesebb németországi szakértőinek egyike. Az újság egy másik jegyzetében Annust kritizálja keményen.

A közvélemény helyteleníti Annus és Fazekas viselkedését

2004.09.02

Capital Research Piac- és Közvéleménykutató Intézet adatai szerint abban a kérdésben, hogy doppingoltak-e az érintett magyar sportolók, fele-fele arányban megoszlanak a vélemények. Mind Fazekas Róbert, mind Annus Adrián viselkedését a megkérdezettek kétharmada találta helytelennek.

Hogy áll a kőszegi Szálasi-bunker feltárása?

2004.08.31

Mélypszichózis címmel a Heti Világgazdaság (HVG) legutóbbi száma egy hosszabb írás keretében járja körül a Kőszeg határában található Szálasi-bunker körül kialakult helyzetet. A tényeken kívül a cikk ismerteti a szakmai és egyéb vetületeket is.

Doppingláz: Újabb viharok Fazekas és Annus körül

2004.08.28

Annust vasárnapra Athénba várják, ő pedig megy, de lehet, mégsem. Közben a világsajtó egy – állítólag - Fazekasba épített vizelettartartálytól hangos. Schmitt Pál tiltakozik, teljes a káosz. Összefoglaló a dolgok jelenlegi állásáról.

Fazekas harcol, Annus befejezte, Szombathely hinni akar

2004.08.26

Óriási érdeklődés közepette tartotta meg sajtótájékoztatóját Fazekas Róbert olimpiai bajnokságától megfosztott diszkoszvetőnk. Az esemény elején jelen volt Dr. Ipkovich György polgármester is, aki kiállt a város élsportolója mellett.

.