Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Doom 3: Ismét félhetünk

2004.07.23

Nem valószínű, hogy van még egy olyan számítógépes játék, melyet akkora várakozás előzne meg, mint a Doom 3-at. A játék korábbi két verziója történelmet csinált anno, s nem kétséges, a néhány nap múlva kijövő harmadik rész is megbolygatja a világot: állítólagos sátánista szimbólumok miatt már most aláírásokat gyűjtenek ellene.

Interneten a felvételi ponthatárok

2004.07.21

A felvételizők már tudják: felvették-e őket egyetemre és főiskolára. A jelentkezők kétharmadát vették fel államilag finanszírozott vagy önköltséges képzésre. Idén sláger a gazdaság és az idegenforgalom, harmadik helyre csúszott a jog. A felvételi ponthatárok már az interneten vannak.

Az MSZP, az ördög és a tömjénfüst

2004.07.16

Zűrös, sötét ügyek sokasága. Így jellemezte az ellenzék a legutóbbi időszak városi ingatlanügyeit egy pénteki sajtótájékoztatón.

Hivatalnak packázásai

2004.07.09

Legendák eddig is keringtek a minisztériumokban, illetve a hozzájuk kötődő hivatalokban tobzódó hihetetlen fejetlenségről, csak eddig túlzásnak tartottuk őket. De csak eddig, mert egy olvasónk egy levelet juttatott el hozzánk.

Gazdasági döntések a közgyűlésben: Kimozdulás?

2004.07.09

Megtörtént az első érdemleges lépés a szombathelyi reptér ügyében, a Jabil pedig földterületet venne egy 1000 főt foglalkoztató gyár megépítéséhez. A polgármester válasza a sportcsarnokkal kapcsolatos aggodalmakra: Jövő ősszel már az új létesítményben lesz a BDF tanévnyitója.

.