Heti horoszkóp 2018. június 18. – június 24. – Sikerre ítélve

Horoszkóp minden hétre

2018.06.17. 18:00

A hét elejét a siker és a magabiztosság jellemzi, a hét végére már egy kis lazítás is betervezhető. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében felerősödik benned az intimitás iránti vágy, így ha teheted, szervezz olyan programokat magad és a partnered számára, hogy minél többet együtt lehessetek. Ha egyedülálló vagy, akkor érdemes egy kicsit kiterjesztened a vadászterületedet és nyitottabban viselkedni mások közeledése iránt.

A hét végén, ha egy titok végére szeretnél járni, fel kellene keresned azt, aki meg tudja válaszolni a kérdéseidet. Lehet, hogy miközben a dolgok mélyére ásol, valamilyen érdekes felfedezést teszel, vagy olyan ötlet jut eszedbe, mellyel később tudsz kezdeni valamit.

Bika – heti horoszkóp

A hét eleje kiváló lesz a szervezőmunkára számodra. Legyen ez akár a munkáddal kapcsolatos, vagy akár a közelgő nyaralásod, most sikeresen tudsz helyre tenni dolgokat. Figyelj arra is, hogy ez az időszak az ötletelések ideje számodra, így mindig legyen a kezed ügyében valami, amire fel tudod írni, amit kitalálsz.

A hét második fele az izgalmakról szólhat. Lehet, hogy egy izgalmas találkozó, vagy program vár rád, de úgy is eshet, hogy egy ismerősöd, vagy rokonod okoz váratlan izgalmakat. Ne fogd vissza magad és vegyél részt a dolgokban!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.