Heti horoszkóp 2018. június 18. – június 24. – Sikerre ítélve

Horoszkóp minden hétre

2018.06.17. 18:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét elején könnyen lehet, hogy egy kis félreértésbe keveredsz, ami elsősorban a magánéletedet érinti majd. Egy új partnerjelölt tűnik fel a láthatáron, ami zavarhatja valakinek az érdekeit és lépéseket fontolgat ellened. Ha az illető fontos lehet számodra, küzdj meg érte, de ha nem, akkor ne borzold feleslegesen mások idegeit.

A hét második felében egy összejövetelre vagy egy ünnepségre készülsz és az ehhez szükséges bevásárlásokat intézed, vagy szervezed. Eközben találkozhatsz valakivel, aki nagy hatással lehet rád egy ötleten, vagy megoldáson keresztül.

Bak – heti horoszkóp

A hét elején barátokkal, rokonokkal készülsz valamilyen közös programra. Talán egy utazás, vagy egy ünnepség közeleg, így van mit megvitatnotok. Lehet, hogy egy felmerülő ötlet miatt a szokásosnál több szervezés és előkészület vár rád, de ezt aligha fogod később bánni.

A hét második felében valószínűleg átmenetileg el kell hagynod a megszokott komfortzónádat, mivel valami újjal próbálkozol, vagy valami új szintet szeretnél elérni. A változás általában érdekes dolgokat szül és ez a te esetedben is így lehet. Találkozhatsz érdekes emberekkel, de könnyen lehet az is, hogy egy érdekes új elképzelés fogalmazódik meg majd benned.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.