Heti horoszkóp 2018. június 18. – június 24. – Sikerre ítélve

Horoszkóp minden hétre

2018.06.17. 18:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét elején olyan feszültséget érezhetsz, mely arra sarkall, hogy mozogj, sportolj, vagy legalább kimozdulj a négy fal közül. Ha megdöntenéd egy régebbi rekordodat a futásban, akkor azt most kell megtenned. A külvilág számára is izgalmasabbá válsz erre a pár napra, amit a partnereden érezhetsz is. Ha egyedülálló vagy, akkor ne lepődj meg, ha meghívások egész sorát kapod most.

A hét második felére kialakulhat benned egy elszántság arra, hogy olyan lépéseket is megtegyél, melyre régebben aligha gondoltál volna. Magabiztosabb leszel és ez erőt kölcsönöz számodra. Bemennél a főnöködhöz fizetésemelésért? Tedd meg!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében a gondolkodásod nyílt és progresszív lesz. Bővítsd az ismereteidet és bővítsd a látókörödet! Most köss új üzleteket és alakíts ki új kapcsolatokat! Ha jogi ügyek állnak előtted, vagy szerződéseket kell aláírnod, akkor most azokra is jusson idő. Szerencsés és produktív pár nap áll előtted.

A hét második felében egy kissé kényelmesebbre is veheted a dolgokat. Talán egy kicsit érdemes kiszakadni a lüktetésből és pihenni, lazítani egy keveset. Utazz el valahová, vagy kirándulj, ha pedig teheted, menj társaságba. Kellemes meglepetések és izgalmas élmények várnak rád ott is.

.