Heti horoszkóp 2018. június 18. – június 24. – Sikerre ítélve

Horoszkóp minden hétre

2018.06.17. 18:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét elejét magabiztosan és öntudatosan kezded így ez egy ideális időszak lehet arra, hogy változtatásokat tegyél az életedben. Ha a munkahelyeden, vagy a vállalkozásodban változtatnál, azt most kezdd el, mert később esetleg elbizonytalanodsz. Ha valaki az utadba kíván állni, most nem sok esélye van veled szemben.

A hét végén egy nagy beszélgetés vár rád a családoddal, vagy a partnereddel. A változások, melyek most várnak rád, őket is érinteni fogják és ezzel kapcsolatosan biztosan nekik is lesz hozzáfűznivalójuk a dolgokhoz.

Skorpió – heti horoszkóp

A hét elején egy új munkát, vagy magánprojektet kezdhetsz, melyre már régóta készülsz. Az ezzel kapcsolatos változások az életmódodat is érintik, új időbeosztás vár rád és néhány megszokott programot át kell majd szervezned. Lesz olyan is, hogy valakivel tapintatosan közölnöd kell, hogy a vele közös program a továbbiakban idő hiányában elmarad.

A hét második felében kezelned kell néhány személyes problémát, mely téged, vagy a környezetedet érinti. A jövőben nagyobb döntési szabadsággal kell rendelkezned a szabadidődet illetően és ez nem mindenkinek lesz kedvére való.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.