Heti horoszkóp 2018. június 18. – június 24. – Sikerre ítélve

Horoszkóp minden hétre

2018.06.17. 18:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét elején népszerű és érdekes társasági ember leszel, legyen az a munkahelyi, vagy a magán összejövetelen való részvétel. Ha meg szeretnél győzni valakiket valamiről, akkor most vesd be magad. Ha pedig ez idő alatt még valamilyen kreatív tevékenységet is végeznél, azzal sem vallasz majd kudarcot.

A hét végén beleáshatod magad valamilyen új érdekes területbe, melyet talán az internet segítségével fedezel fel, vagy valaki felhívja rá a figyelmedet. Ügyelj arra, hogy új érdeklődőként nehogy valaki félrevezessen és olyan irányba vigyen el, ahová nem igazán szeretnél eljutni.

Rák – heti horoszkóp

A hét elején bármi, amihez nyúlsz, sikerrel végződik és tele leszel megvalósítandó jobbnál jobb ötletekkel. Ha pénzügyi kérdésekben döntesz, vagy ha vásárlás, befektetés a célod, most igazán sikeresen alakulhat az is. Minden arannyá válik a kezedben.

A hét második fele a kapcsolatokról szólhat. Új ismeretségek születhetnek és remek együtt töltött időt hozhat a barátokkal, rokonokkal. Megismerkedhetsz valami új dologgal is, talán valamilyen technológiai természetű kérdésben mélyedsz majd el.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.