Heti horoszkóp 2018. június 18. – június 24. – Sikerre ítélve

Horoszkóp minden hétre

2018.06.17. 18:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét elején felbuzog benned a versenyszellem. Ha a munkahelyeden, vagy a vállalkozásodban most küzdened kell valamiért, abban egészen biztos, hogy sikered lesz. Ha sportolni, mozogni indulsz, most új szinteket érhetsz el és bármibe kezdesz, haladást fogsz elérni. A hét közepén valakivel feszültebbé válhat a viszonyod, mivel nem mindenki nézi jó szemmel a menetelésedet.

A hét második felében nagyon erős meggyőző erővel bírsz majd, így ha bármit el szeretnél érni, it az idő, hogy belevágj. Még olyan ötletek, elképzelések is támogatást kaphatnak a környezeted részéről, melyek esetében neked sem volt túl sok reményed a sikerre. Most légy merész!

Szűz – heti horoszkóp

A hét elején kissé elveszhetsz az apró részletekben, miközben egy nagyobb terv kidolgozását végzed. Amikor tervezel, ne feledkezz meg arról, hogy a munka mellett időt kell hagyni a szórakozásra és a pihenésre is, szóval ne tervezd túl sűrűre a programot, ha munkáról, de ha esetleg utazásról van szó akkor sem.

A hét második felében rutinszerű munkákat, tevékenységeket fogsz végezni, de eközben könnyen lehet, hogy olyan új dolgok jutnak eszedbe, melyek a hatékonyságodat növelhetik a jövőben. Ha jó az elképzelés, változtass a rendszeren mihamarabb.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.