Heti horoszkóp 2018. július 23. – július 29. – Néha el kell hagyni a komfortzónát

Horoszkóp minden hétre

2018.07.22. 17:51

A Bika valami újba vág bele, az Oroszlán új oldaláról mutatkozik meg. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét elején nagy odafigyeléssel és rugalmasan kell az ügyeidet intézned. Egy közelgő változás miatt a bizonytalanság érzése uralkodhat el rajtad, ami feszültségeket okozhat benned. Kerüld az elektronikai eszközök használatát, amennyire csak tudod, mert nem bízhatsz meg bennük. Ne feledd azonban, hogy egy változás egyben új lehetőségeket is hoz.

A hét végére kialakul benned egy belső egyensúly, ami a harmóniát és a megelégedettséget hozza el számodra. Körülötted az emberek kissé zavarodottak lehetnek, de téged ez nem tud majd befolyásolni érdemben. Jó lehetőség adódhat most rendezni a kapcsolatodat valakivel, akivel a viszonyod egy ideje hűvösebb lett.

Bika – heti horoszkóp

A hét eleje alkalmas arra, hogy valami újba vágj bele a szokásos rutinfeladataidon kívül. Kiváló az alkalom arra, hogy egy kicsit elhagyd a komfortzónádat és ismerkedj például új emberekkel, vagy új élethelyzetekkel. Ha egy ügy érdekében hallatnád a hangodat, vagy kiállnál valaki mellett, most azt is megteheted.

A hét második felében intenzív és szenvedélyes módon tudod megélni a kapcsolatodat valakivel és valamilyen titokzatos erő hatására a szexualitásod is előtérbe kerül. Csak rajtad múlik, mennyire engedsz a helyzet csábításának és mennyire élvezed ki, amit a természet ad számodra.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.