Heti horoszkóp 2018. július 23. – július 29. – Néha el kell hagyni a komfortzónát

Horoszkóp minden hétre

2018.07.22. 17:51

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét elején valami új dolgot szeretnél kipróbálni a munkádban, olyasmit, ami nagyon túlmutat a szokásos megoldásokon. Veszélyes dologra készülsz, ezért jól gondold meg, végül mekkora kockázatot vállalsz, különösen azért, mert ez komoly hatással lehet a pénzügyi helyzetedre és a személyes kapcsolatodra is valakivel, aki fontos számodra.

A két végén a nyugalom és az intimitás játssza a főszerepet az életedben, de az intimitásba némi feszültség is vegyülhet, mivel hamarosan egy régebbi döntésed következményeivel kell számolnod.

Halak – heti horoszkóp

A hét elején résen kell lenned valakivel kapcsolatban, aki megtévesztéssel próbálja kihasználni jó szívedet és gondoskodó természetedet. Kedvességedet gyengeségnek ítéli meg és úgy érzi könnyű préda lehetsz számára. Nem is tudja szegény, hogy mekkorát tévedett veled kapcsolatban.

A hét második felében megnő benned a szeretet utáni vágy és szeretnéd valami mélyebben, intenzívebben megélni ezt az érzést. Partneredet szinte mágnesként vonzod, úgyhogy hidd el az, hogy végül meddig juttok el, az egyes egyedül csak rajtad fog múlni.

.