Heti horoszkóp 2018. július 23. – július 29. – Néha el kell hagyni a komfortzónát

Horoszkóp minden hétre

2018.07.22. 17:51

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében megtapasztalhatod, hogy milyen az, amikor mások furcsán néznek rád, vagy furcsának tartanak. Talán egy kisebb baleset ér, vagy kénytelen leszel nem megfelelő ruházatban kimenni az utcára, mindenesetre olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyet akkor méltatlannak érzel. Persze az ilyen történeteken szoktunk utólag a legjobban nevetni.

A hét végén egy régóta várt megnyugtató program vár rád. Talán egy rég nem látott barát, vagy társ tér vissza hozzád, mindenesetre nehéz lesz bármi mással foglalkoznod emellett. A hét vége megnyugtató és pihentető lesz, de éppen az ilyen hétvégék inspirálnak arra, hogy ezután sokkal nagyobb munkabírással tudjuk belevetni magunkat a dolgokba.

Bak – heti horoszkóp

A hét elején egy rosszul sikerült projekt miatt bizonytalannak és idegesnek érezheted magad, amitől kissé kiszámíthatatlanná válhat a viselkedésed. Lehet, hogy az egyik percben még mosolyogsz, de a következőben már a plafonon vagy, szóval a környezeted számára komoly idegi terhet jelentesz majd.

A hét második felére valószínűleg elsimulnak a dolgok, ami megnyugvást hoz számodra és a szeretteid számára is, akik már-már azon gondolkodtak, hogy elmenekülnek előled. A hét végén viszont ügyelned kell arra, hogy valami titokban maradjon az emberek előtt veled kapcsolatban.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.