Heti horoszkóp 2018. július 23. – július 29. – Néha el kell hagyni a komfortzónát

Horoszkóp minden hétre

2018.07.22. 17:51

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét elején egészen új oldaladról mutatkozhatsz meg a környezeted előtt, amivel alaposan meglehetsz mindenkit. Példád ragadós lehet és egyre többen bátorodnak majd fel körülötted, amivel kisebbfajta lázadást is indíthatsz. Persze jó értelemben véve. Ugyanakkor jó alkalom lehet ez arra, hogy a frissen kovácsolódott egységgel fellépjetek egy igazságtalan helyzet ellen.

A hét második felében a család és a szeretteid lesznek a középpontban, talán egy családi összejövetel, vagy ünnepség miatt. Lesz azonban egy téma, amit, vagy valaki, akit szívesen elkerülnél, de most ezt nem teheted majd meg. Ne légy emiatt ideges, valószínűleg őt sokkal jobban fogja zavarni ez a helyzet.

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében figyelemmel kell lenned arra, hogy valaki a környezetedben meg akar téveszteni egy nagyon fontos ügyben, ami megütközést kelthet benned, mivel az illetőtől nem igazán vártad ezt. Ne hagyd magad megvezetni, hanem jelezd határozottan, hogy átlátsz a szitán. Azért, mert törékenynek és légiesnek tűnsz, még nem biztos, hogy hiszékeny és könnyű préda vagy, de erre hamar rá fog jönni az illető.

A hét második felében elmélyülhet partnered iránti szerelmed, mivel egy kreatív ajándék, vagy meglepetés őszinte örömet fog okozni neked. A hét végén még gondját kell viselned egy befektetésednek, de megéri a ráfordított idő, mert nagy nyereséget hozhat a dolog.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.