Heti horoszkóp 2018. július 23. – július 29. – Néha el kell hagyni a komfortzónát

Horoszkóp minden hétre

2018.07.22. 17:51

Ikrek – heti horoszkóp

A hét elején némi zavar támadhat a pénzügyek terén, ami feszültséghez vezethet közöttetek a partnereddel. Valaki ráadásul megpróbál megtéveszteni egy befektetést illetően, amivel különösen vigyáznod kell, nehogy a pénzügyi gondok tartóssá váljanak. Csak olyan dologba vágj bele, amelynek kevés kockázata van.

A hét második fele érzelmi kihívásokkal telik a legtöbb ember számára, de téged a belső egyensúly és a harmónia jellemez majd. A kapcsolataidat erős érzelmi kötődés és a kölcsönös tisztelet jellemzi majd. Új barátokat is szerezhetsz, és ez elégedettséggel tölt majd el.

Rák – heti horoszkóp

A hét elején bizonytalanul alakulhatnak a dolgaid és egy probléma megoldásához rugalmas gondolkodásra lesz szükséged. Egy változás előtt állsz, amitől talán kissé ideges vagy, de feleslegesen, mert ez a változás számodra pozitív dolgokat hoz majd. Különösen ügyelj a héten a megjelenésedre, mert lehet, hogy szükséges lesz bevetni személyes varázsodat is.

A hét második felében valaki intrikával próbálja elgáncsolni egy tervedet, de az illetőt könnyen le lehet majd leplezni azzal, ha nyilvánossá teszed az üzelmeit. Hidd el, legközelebb meggondolja kétszer is, mielőtt veled újat húz. A hét végén néhány luxus kiadást is megengedhetsz majd magadnak, amivel kényeztetheted a lelkedet.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.