Heti horoszkóp 2018. július 23. – július 29. – Néha el kell hagyni a komfortzónát

Horoszkóp minden hétre

2018.07.22. 17:51

Mérleg – heti horoszkóp

A hét elején meggyűlhet a bajod a technika vívmányaival, talán nem tudsz telefonálni, esetleg el leszel zárva az internettől, mindenesetre úgy érzed majd magad, mintha visszazuhantál volna a középkorba. Vannak viszont olyan dolgok, melyeket személyesen is el lehet intézni, úgyhogy vedd a nyakadba a lábadat és irány előre. Még egy kellemes meglepetésben is részed lehet.

A hét végén meg kell próbálnod úgy kikapcsolódni, hogy közben ne folyton az elvégzetlen feladatokon jár az eszed. Ha pihenni akarsz, akkor pihenj! Nyugodj le és kapcsolj ki minden mást. Meglátod, hogy a környezeted számára is megnyugtató lesz látni, hogy végre igazán ellazulsz.

Skorpió – heti horoszkóp

A hét elején nagy önbizalommal állhatsz neki valami új dolognak, de nagyon kell figyelned, mert nem minden alakul majd úgy, ahogyan előre eltervezted. Igaz, hogy megvan a lehetőséged, hogy teljes szabadságban végezz egy feladatot, de ilyenkor a felelősség is nagyobb. Nem háríthatsz ugyanis senkire semmit. Ha nem sikerül valami, akkor te vagy a hunyó!

A hét végén egy igazi szerelmi kalandban lehet részed és hogy ez a kaland mekkora lesz, az egyes egyedül csak rajtad múlik. Partnereden, legyen az új, vagy régi, mindenesetre nem fog múlni semmi. Figyelem! Most még egy kis kísérletezés is megengedett lesz.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.