Heti horoszkóp 2018. augusztus 6. – augusztus 12. – Amiről eddig csak álmodtál

Horoszkóp minden hétre

2018.08.05. 18:15

Az Oroszlán hete mozgalmasan indul, a Nyilast inkább a vágyai vezérlik. Heti horoszkóp.

Kos - heti horoszkóp

A hét első fele intenzíven telik majd. Komoly erőbedobással dolgozol és közben friss tapasztalatokkal lehetsz gazdagabb. Remek lesz a kapcsolatod az ügyfeleiddel, vagy a főnököddel. Egy régi személyes nézeteltérés végére is pont kerülhet végre.

A hét második felében életre kel benned a harci szellem és valami olyasmit töröd a fejedet, amihez igazán nagy bátorság kell. Talán egy új dologba vágsz bele, vagy indulsz egy versenyen, legyen bármi, várhatóan sikeres leszel benne és önmagadnak és a környezetednek is bizonyíthatod erődet és ügyességedet.

Bika - heti horoszkóp

A hét első felében eddig elfojtott érzelmek törhetnek elő belőled, ezek azonban megsokszorozzák majd az erődet és a kreativitásodat. Lehet, hogy hirtelen késztetést érzel majd, hogy egy kockázatos vállalkozásba fogj. Ez ügyben viszont kérd ki partnered, vagy családod véleményét.

A hét végén még kitart bátorságod és harci szellemed, de ekkor ezt érdemes a szabadidődben hasznosítani. Menj el sportolni és ne félj belevágni valami egészen újba sem, ha lehetőséged adódik rá.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.