Heti horoszkóp 2018. augusztus 6. – augusztus 12. – Amiről eddig csak álmodtál

Horoszkóp minden hétre

2018.08.05. 18:15

Ikrek - heti horoszkóp

A hét első felében erőteljesen érvényesülhet a személyiséged, bármely fronton is veted be. Személyes varázsoddal bármit el tudsz érni, legyen az munka, vagy magánélet. Ha valami újba kezdenél a munkádban, vagy a magánéletedben, akkor most van itt az ideje.

A hét második felében váratlanul segítséget kapsz egy régi problémádhoz, méghozzá olyan helyről, ahonnan nem gondoltad volna. Örülj a hirtelen jött szerencsének és bölcsen, kreatívan használd a rendelkezésedre adott erőforrásokat.

Rák - heti horoszkóp

A hét első felében időzavarral küzdhetsz, ami problémákat okozhat a személyes kapcsolataidban is. Kritikák érkeznek feléd, mivel határidőket és ígéreteket nem tudsz majd időben teljesíteni. Vedd figyelembe ezeket a kritikákat és kíséreld meg rendbe tenni az időbeosztásodat. Valaki most különösen igényli a figyelmedet, vele légy nagyon figyelmes.

A hét második felében valódi előrehaladást érsz el egy régi függő probléma megoldásában, ami nagyon sokat fog jelenteni nem csak neked, hanem a szeretteidnek is. Kreatív energiáidat kösd le most valamilyen alkotó tevékenységgel. Ha kedved van hozzá, akkor írd ki magadból a gondolataidat.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.