Heti horoszkóp 2018. augusztus 6. – augusztus 12. – Amiről eddig csak álmodtál

Horoszkóp minden hétre

2018.08.05. 18:15

Vízöntő - heti horoszkóp

A hét első felében egy remek ötleteddel hirtelen a figyelem középpontjába kerülhetsz, ami hirtelen nagy népszerűséget kölcsönöz számodra. Egyszerre több barát-jelölt is feltűnik a színen, neked azonban vigyáznod kell, mert ezek közül nem mindegyik közeledik hozzád őszintén.

A hét második felében egy régi vita éled újjá és úgy érzed, hogy egy cseppet sem sikerült előre haladnod neked és a vitapartnerednek ebben a kérdésben. Persze ez az egész már régen nem a konkrét ügyről szól, hanem arról, hogy végül ki kerekedik felül.

Halak - heti horoszkóp

A hét elején egy érdekes és ösztönző találkozó elé nézel és a dolog alkalmat ad arra is, hogy valami újat, izgalmasat is kipróbálj. A kérdés az, hogy mostanra már elegendő szabadsággal rendelkezel-e ahhoz, hogy lépj ebbe az irányba, vagy ezzel még várnod kell.

A hét második felében kiderül, hogy a jövőben az eddigiekhez hasonló módon zajlik-e tovább az életed, vagy pedig valami új dolog előtt állsz. Mivel bátor vagy és mersz kockáztatni, lehet, hogy hamarosan megugrod azt a következő szintet, melyet nem is olyan régen még elképzelhetetlennek tartottál.

.