Heti horoszkóp 2018. augusztus 6. – augusztus 12. – Amiről eddig csak álmodtál

Horoszkóp minden hétre

2018.08.05. 18:15

Mérleg - heti horoszkóp

A hét első felében a kapcsolataid terén lehet előrelépés, akár a meglévő kapcsolatrendszeredet illetően, akár egy új ismeretséget szerezve. Ha feszültség volt valakivel, akkor most esély lesz mindezt rendezni. Ha kétséges volt eddig, hogy a partnered a tökéletes számodra, akkor most ez végérvényesen eldőlhet.

A hét második felében egy hatalommal bíró ember támogatását szerezheted meg, ami magabiztosságot és önbizalmat ad majd neked. Mivel igazolódni látszik, hogy eddig is jó irányba haladtál, most újult erővel veted bele magad a munkába. A hét végén kellemes kalandba bonyolódhatsz valakivel, de hogy abból végül mi lesz, az csak rajtad fog múlni.

Skorpió - heti horoszkóp

Erősen indul a heted, megbeszélések, ügyintézés, email és telefonhívások sora következik. Lehet, hogy már kissé túlis terheled magadat, ami ahhoz vezethet, hogy hibákat vétesz majd. Fontos, hosszú távú döntéseket ilyen nyomás alatt ne hozz.

A hét vége az életről szól számodra. Pihenj, foglalkozz önmagaddal és a legközelebbi hozzátartozóiddal. Tedd félre a munkát és add át a felelősséget valakinek. A jövő hétig a telefonodat is kapcsold ki, ha megteheted.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.