Heti horoszkóp 2018. augusztus 6. – augusztus 12. – Amiről eddig csak álmodtál

Horoszkóp minden hétre

2018.08.05. 18:15

Nyilas - heti horoszkóp

Lehet, hogy a hét elején a munkával kellene foglalkoznod, de számodra most sokkal fontosabb lesz, hogy a saját vágyaidat kielégítsd. Érzéki és szexi leszel és ezt partnered is megérzi rajtad. Ha egyedülálló vagy, akkor mágnesként vonzod majd a partnerjelölteket. Ha valakivel érzed, hogy működik a kémia, akkor nem is érdemes ellenállnod.

A hét végére kissé lenyugszol és az időt valaki olyannal töltöd, akivel a kapcsolatod egészen különleges, legyen az férfi, vagy nő. Az együtt töltött órák furcsa fordulatot hozhatnak, ami egy harmadik személlyel lehet kapcsolatban.

Bak - heti horoszkóp

A hét elején nem alakul túl jól a magánéleted, amit távolság, vagy időhiány okoz. Megpróbálhatod leküzdeni a távolságot, de lehet, hogy nem sok esélyed lesz erre. Néha bele kell nyugodnunk, hogy a rajtunk kívülálló erők ellen nem tehetünk semmit. Az extra erőfeszítések helyett koncentrálj inkább arra az időre, amikor minden akadály elhárul előled.

A hét második felében alkalmazkodnod kell valakihez, ha tetszik, ha nem. Az illető segítségedre lesz egy fontos ügyben, de ahhoz, hogy ezt igénybe vedd, kénytelen leszel olyasmit is megtenni, amihez nem fűlik a fogad. Most kompromisszumra van szükség.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.