Heti horoszkóp 2018. augusztus 6. – augusztus 12. – Amiről eddig csak álmodtál

Horoszkóp minden hétre

2018.08.05. 18:15

Oroszlán - heti horoszkóp

Mozgalmas lesz számodra a hét első fele. Rengeteg papírmunka, ügyintézés vár rád és sok számlákkal kapcsolatos ügyet is intézned kell. Légy fegyelmezett, koncentrálj, hogy minden rendben menjen, mert ha most hibázol, az egy későbbi pihenésed, vagy kikapcsolódásod alkalmával visszaüthet.

A hét végén egy új szakasz kezdődhet az életedben, amely során kevesebb ráfordítással érhetsz el sokkal jobb eredményeket az eddigieknél. Fontos, hogy pontosan megfogalmazd önmagad számára is a céljaidat és hogy megtervezd, hogyan jutsz el odáig.

Szűz - heti horoszkóp

A hét első felében önmagaddal kapcsolatban tehetsz felfedezést, ami ahhoz vezethet, hogy az eddigieknél sokkal nagyobb önbizalommal tekintesz a jövőbe. Ahhoz azonban, hogy valami igazán újat kezdj, el kell hagynod a komfortzónádat is. Felkészültél rá?

A hét végén olyasmi történhet veled, ami hatással lehet egész hátralévő életedre. Használd ki az alkalmat, keltsd életre magadban azt a harci szellemet, amely segíteni fog, hogy olyan dolgokat valósíts meg, melyről addig csak álmodoztál.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.