Napi horoszkóp 2018. szeptember 8. – Negatív környezetben

Horoszkóp minden napra

2018.09.08. 04:05

A Rák ma eltitkolna egy rossz hírt, a Nyilast kétes ajánlattal keresik meg. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ha a munkahelyeden, vagy az életed egyéb területén a pletykák és az intrikák mindennaposak is, neked ezekben nem muszáj részt venned. Aki a saját dolgával foglalkozik és tele a napirendje, az nem ér rá mások ellen áskálódni. Ha viszont úgy érzed, hogy ellened folyik ilyesmi, az ellen muszáj tenned valamit. Ilyenkor az egyenes, világos beszéd és a nyilvános témafelvetés elég erős fegyver tud lenni.  >> A havi horoszkópod itt találod!  A heti horoszkópod pedig itt!

Bika – napi horoszkóp

Egy tervezett programod, talán egy kiránduláson, vagy baráti összejövetelen való részvételed veszélybe kerülhet, mivel egy telefonhívás során rossz híreket kapsz. A helyzet talán nem lesz annyira problémás, mint amilyennek először kinéz, így érdemes nyitva hagynod a kérdést, ameddig csak lehet.  >> A havi horoszkópod itt találod!  A heti horoszkópod pedig itt!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma egy rossz hír okoz nálad némi bizonytalanságot, amely az anyagi helyzeteddel kapcsolatos. Mielőtt azonban igazán pánikba esnél, ellenőrizd le, hogy a hír nem tévedésen alapul-e. Könnyen lehet ugyanis, hogy egy műszaki, vagy emberi hiba következménye az egész. Ha így van, milyen édes lesz a megkönnyebbülés.  >> A havi horoszkópod itt találod!  A heti horoszkópod pedig itt!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.