Napi horoszkóp 2018. szeptember 8. – Negatív környezetben

Horoszkóp minden napra

2018.09.08. 04:05

Bak – napi horoszkóp

Azért, mert valakit régóta ismersz, vagy netán rokonod, még nem kell feltétlenül becsületesnek hinned és mindent készpénznek venned tőle. Ha gyanús a helyzet, bízz az ösztöneidben és ellenőrizd le a kapott információt. Az ilyen eset mindig kellemetlen, de nem annyira, mintha később arra jössz rá, hogy megvezettek.  >> A havi horoszkópod itt találod!  A heti horoszkópod pedig itt!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma nem te leszel az, aki magad körül feldobod a hangulatot. A legvalószínűbb, hogy legszívesebben ki sem mozdulnál a négy fal közül. Ha erre van szükséged, akkor tegyél így. Pihenj, olvasgass és töltsd fel az energiakészleteidet. Azért egy séta, vagy kocogás a szabadban férjen bele a mai napodba. Holnapra a régi önmagad leszel.  >> A havi horoszkópod itt találod!  A heti horoszkópod pedig itt!

Halak – napi horoszkóp

Ha teljesen eltűnsz és senki sem tudja, mi van veled, ne lepődj meg, ha az ismerőseid, barátaid valami rosszra gondolnak. Ne hagyd őket bizonytalanságban és ha valami gondod van, oszd meg velük. Ahogyan ők is igénybe veszik a te vállaidat, ha éppen kisírni valójuk van valamiért. Meglátod, megkönnyebbülsz, te is.  >> A havi horoszkópod itt találod!  A heti horoszkópod pedig itt!

.