Napi horoszkóp 2018. szeptember 8. – Negatív környezetben

Horoszkóp minden napra

2018.09.08. 04:05

Mérleg – napi horoszkóp

Ha valaki a családban rosszkedvű, vagy depressziós, az tönkre vághatja a mindenki napját, ezért érdemes ilyenkor összefogni és közös erővel megpróbálni kihozni őt az állapotából. Ha viszont nem sikerül, akkor egy idő után érdemes hagyni az illetőt. Az idő sok mindent megold. Ma délután furcsa telefonok zavarhatják meg a nyugalmadat. Ügyelj arra, hogy a gyanús számokat ne vedd fel.  >> A havi horoszkópod itt találod!  A heti horoszkópod pedig itt!

Skorpió – napi horoszkóp

Egy álhír, vagy félreértés komoly bonyodalmakat okozhat a környezetedben, ha nem vagy elég körültekintő. Ne higgy el mindent elsőre, mindig nézz utána, ha valakiről valami negatívat hallasz. Ma, ha nem nagyon muszáj, ne utazz sehová. Az átlagnál nagyobb az esélye egy balesetnek, vagy meghibásodásnak.  >> A havi horoszkópod itt találod!  A heti horoszkópod pedig itt!

Nyilas – napi horoszkóp

Ma valaki egy kecsegtető üzleti ajánlattal keres meg, neked viszont óvatosan kellene kezelned ezt még akkor is, ha az illető rokon, vagy jó ismerős. Nézz utána a tényeknek, mielőtt ígéretet teszel, vagy igent mondasz valamire. Azokat a fránya apró betűket keresd!  >> A havi horoszkópod itt találod!  A heti horoszkópod pedig itt!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.