Havi horoszkóp 2018. október – Egy feszültségekkel teli hónap

Horoszkóp minden hónapban

2018.09.30. 17:45

Nyilas - havi horoszkóp

A hónap elején egy kezdeményezéseddel jó benyomást kelt a környezetedben és ez egy új lehetőséghez juttat téged. Ha élsz vele, új fordulatot vehet az életed, de ehhez bátorságra és egy kis gátlástalanságra is szükséged lehet.

Ezekben a napokban szinte ellenállás nélkül haladhatsz előre és úgy érzed, mindent megkaphatsz, amit csak akarsz. Használd ki jól ezt az időszakot. Juss olyan messze, amilyen messze csak tudsz.

A hónap közepén egy régi barát kerülhet elő, akivel felelevenítitek a múltat. A vidám és vicces történetek között azonban meghúzódhat egy szomorú apropója is a találkozásnak.

A hónap végén némi bizonytalanság lehet rajtad úrrá egy váratlan esemény bekövetkezte miatt. Könnyen elképzelhető, hogy néhány tervedet meg kell változtatnod és az is, hogy az életmódodon is igazítani fogsz. Jobb félni, mint megijedni.

Ha eddig haboztál is, most lehet, hogy aláírsz egy szerződést, amely hosszú távú elköteleződést jelent majd számodra.

Bak - havi horoszkóp

A hónap elején, egy vizsgán, vagy ellenőrzésen kell bizonyítanod a rátermettségedet, vagy, hogy jól végzed a munkádat. Mivel nehezen viseled, ha valaki veled szemben hatalmával lép fel és túlzottan öntudatosan is viselkedsz. Ez talán megütközést kelt néhány emberben, de a többségnek szimpatikus a bátorságod. Ragaszkodj az igazadhoz és akkor nem lehet baj.

A hónap következő időszakában meglehetősen elfoglalt leszel és nagy szükséged lesz a kreativitásodra és a mentális erődre. Ha új üzletet kötnél, vagy pályáznál valamire, akkor most remek alkalmad lesz erre.

A hónap közepén egy felfedezést tehetsz, vagy egy titokról sikerül fellebbentened a fátylat. Izgalmas dolgok kerülnek terítésre, melyek nem csak a te, hanem a környezeted életét is felbolygatják. Talán egy nagy változás első lépése ez, mindenesetre érdemes felülvizsgálnod eddigi terveidet is, vajon így is érvényesek-e még.

A hónap második felében valaki kifejezheti irántad a tiszteletét és a szeretetét. Olyan valaki, akitől pont az ellenkezőjére számítottál.

A hónap végén valaki megjelenik az életedben, aki veszélyt jelent rád, vagy a partnerkapcsolatodra. Szerencsére, amilyen gyorsan érkezik, olyan gyorsan távozik, ez azonban rávilágít arra, hogy a jövőben komolyabban kell venned a partneredet. Talán egy komolyabb elköteleződés lendítene a dolgokon.

Ebben az időszakban a hosszú távú befektetések, ingatlanügyletek szerencsés kimenetelűnek bizonyulhatnak számodra.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.