Havi horoszkóp 2018. október – Egy feszültségekkel teli hónap

Horoszkóp minden hónapban

2018.09.30. 17:45

Mérleg - havi horoszkóp

A hónap elején önmagaddal leszel egy kicsit elfoglalva. Talán számot vetsz az eddigi életeddel és elgondolkodsz azon, honnan hova jutottál. Energiáidat a jövő felé irányítsd és határozz meg olyan célokat, melyeket teljesíteni is tudsz.

Ha pedig letisztultak benned a dolgok, egyből neki is foghatsz azok megvalósításának is. Ezek a napok ugyanis különösen alkalmasak arra, hogy valami új dologba fogj. Ugyanez igaz a magánéletre is. Akár a meglévő kapcsolatodban, akár egy újban, de keresd a változást és az újdonságot.

A hónap közepén belefuthatsz egy kis ellenállásba, ami nem csoda, hiszen könnyen előfordulhat, hogy időközben sikerült rálépned valakinek a tyúkszemére. Nem szabad ezzel törődnöd, összpontosíts kizárólag a saját dolgodra. Most egy hosszú távú üzleti lehetőség, vagy akár egy magánéleti döntés foglalkoztat. Szükséged van a figyelemre.

A hónap második felében előkerülhet a múltad egy darabja, de nem okoz nagy galibát. Ugyanakkor jó figyelmeztetés a jövőre nézve, hogy sohase hagyj csontvázakat a szekrényben.

A hónap vége izgalmasan alakulhat számodra egy váratlan esemény miatt, amely elsőre nyugtalanítóan hat rád, de később kiderül, hogy ennél jobb nem is történhetett volna veled.

Skorpió - havi horoszkóp

A hónap elején kezdened kellene valamit a benned felgyülemlett energiákkal, mivel könnyen előfordulhat, hogy a feszültség agresszivitásban mutatkozik meg nálad. Vezesd le a feszültséget például sporttal, meglepően sokat tud segíteni egy ilyen helyzetben.

A felfokozott szenvedélyek, melyek benned munkálódnak pozitívan is megmutatkozhatnak a szerelmi életedben, melyet ennek megfelelően most a szokásosnál is intenzívebben élhetsz meg. Vigyázz azonban arra, nehogy elijeszd a partneredet a vehemenciáddal, melyet mutatsz.

A hónap közepén elfoglalt leszel és szinte csak a munkádnak élsz majd. Szerződéseket, terveket készítesz és írsz majd alá, ami nagy odafigyelést és körültekintést igényel majd tőled. Mindeközben figyelembe kell venned a folyamatosan változó körülményeket, amely kockázatossá is tehet néhány döntést.

Ezekben a napokban egy régi kapcsolatod kerülhet elő szinte a semmiből, amitől elbizonytalanodhatsz, mivel feltörnek a régi emlékek.

A hónap végére azonban letisztulnak körülötted a dolgok és elmúlnak az érzelmi viharok is. Talán döntésre is jutsz és végre igazán sikerül kifejezned partnered felé azt, amit érzel. A múltat egyszer és mindenkorra lezárod és csak a jövőddel foglalkozol.

Ha egyedülálló vagy, akkor is megtalál a romantika, használd fel ehhez az internetet is. Meglepetés érhet.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.