Havi horoszkóp 2018. október – Egy feszültségekkel teli hónap

Horoszkóp minden hónapban

2018.09.30. 17:45

Vízöntő - havi horoszkóp

A hónap elején pozitív hozzáállásod miatt komoly támogatást kaphat egy elképzelésed, ami tiszteletet és megbecsülést hozhat neked. Lehetőség előtt állsz, és most le kell küzdened minden gátlásodat, félelmedet, hogy tovább tudj lépni.

Bármilyen nehéz feladat előtt állsz, ne adj esélyt a benned felgyülemlett feszültségnek, hogy felszínre törjön. Ennél jobb alkalom kevés lesz, ne rontsd el.

Ezekben a napokban különös igényed lesz a szeretetre, aminek az esetleges hiányát némi impulzusvásárlással pótolhatod. Vigyáznod kell azonban, nehogy a végén túlságosan kiköltekezz.

A hónap közepén problémáid lehetnek az önkontrolloddal, mivel valakinek az intrikáit a környezetedből egyre nehezebben viseled. Mivel itt a konstruktív viselkedés már nem vezet sehová, keményebb lépéseket kell tenned. Légy határozott.

A hónap második felében egy váratlan esemény következtében megváltozhatnak a körülményeid, de ennek mértéke nem lesz akkora, mint arra először számítasz. A helyzet ugyanakkor rávilágít arra, milyen sérülékeny az életmód, ahogy élsz.

A hónap végén ne köss üzletet és ne menj bele hosszú távú elkötelezettségekbe. Tanúsíts önfegyelmet, ha egy visszautasíthatatlan ajánlattal bombáznak. Ne feledd, hogy soha vissza nem térő vásárlási alkalom nincs.

A hónap vége izgalmas változást hozhat a magánéletedbe.

Halak - havi horoszkóp

A hónap elején igazán jól érezheted magadat a bőrödben. A család, a barátok és a kollégák szemében ott látod a szeretetet és ettől igazán vonzónak érzed magadat. Ha egyedülálló vagy, most a legjobb az alkalom egy új partner keresésére is.

A munkádban is sikeres vagy, könnyen mennek a dolgaid, kellemesen alakulnak a megbeszéléseid. Ha szerződést kell kötnöd, ne habozz alaposan átnézni az apró betűt is, de most igazán minden feltétel adott az aláírásra.

A hónap közepén új kihívások találnak meg és megismerkedhetsz valakivel, aki izgalmas új dolgokat mutat majd neked. Ez lehetőséget adhat neked egy szakmai továbblépésre is, de ennek kockázatai is lehetnek, melyet muszáj mérlegelned.

A hónap közepén felmerülhet az igény, hogy tovább képezd magadat, ez azonban utazással is együtt járhat. Az, hogy felborítsd eddigi megszokott életedet, akár csak egy rövid időre is, nehéz döntés elé állít téged.

A hónap végén alkalmad nyílik arra, hogy pár napig gondtalanul élvezd az életet egy kirándulás, vagy egy utazás alkalmával. A munkád miatt lesz egy kis lelkiismeret furdalásod, de mindenki számára világosnak kell lenni, hogy pihenésre neked is szükséged van, ellenkező esetben megnövekedik annak lehetősége, hogy hibát véts a munkádban.

.