Havi horoszkóp 2018. október – Egy feszültségekkel teli hónap

Horoszkóp minden hónapban

2018.09.30. 17:45

Oroszlán - havi horoszkóp

A hónap elején törekedned kell arra, hogy jó benyomást kelts a környezetedben, mivel egy döntésre vársz, mellyel előbbre léphetsz végre a ranglétrán. Magabiztosságod és pozitív hozzáállásod segít majd neked ebben.

Ha megkapod a lehetőséget, vigyáznod kell arra, hogy ne okozz csalódást. Óvatosan kell megválasztanod a csatákat, amikbe belemész, nem szabad elveszítened a türelmedet és lesz olyan is, amikor taktikai visszavonulót kell fújnod a hosszú távú célok elérése érdekében.

Habár könnyebben megteheted, költs óvatosan, ne szaladjon el veled a ló, mivel könnyen előfordulhat, hogy ebben a hónapban egy váratlan költség is felmerülhet olyan dologgal kapcsolatban, amire előzőleg nem számítottál.

A hónap közepén hibát követhetsz el, amit valószínűleg a fáradtságod okoz majd. Csökkents a feszültséget ezzel kapcsolatban, ahogyan tudod és próbáld meg humorosan felfogni a dolgot. Ha ezzel kapcsolatban provokációt érzel, ne menj bele az adok-kapok játékba. Valakinek pont az a célja, hogy felborítsa a nyugalmadat és így adj magadon támadási felületet.

A hónap végén olyan esemény történik, amely valószínűleg felrázza a környezetedet, talán az egész világot. Kezdetben talán úgy érzed, hogy ezen esemény, hatással lesz a mindennapjaidra, de végül látni fogod, hogy ezt könnyedén el tudod kerülni.

A hónap végén változás állhat be a magánéletedben. Ha a változás mélyreható, akkor itt az ideje, hogy teret engedj magad számára egy kis kísérletezésnek. Próbálj ki olyasmit is, amit még eddig soha. Izgalmas napok várhatnak rád, ha te is úgy akarod.

Szűz - havi horoszkóp

A hónap eleje új lehetőségeket ad a szerelem és a pénzügyek terén is. Hogy e lehetőségekkel hogyan élsz, az elsősorban rajtad múlik majd. Fektess nagyobb hangsúlyt a minőségre, akár érzelmek akár a vásárlás területéről van is szó.

Ezekben a napokban nem nagyon akad számodra ellenfél, pedig lesz, aki megpróbál keresztbe tenni neked. Lassítani talán képes lesz téged, de megállítani biztosan nem tud. Ha úgy érzed, hogy életedben, vagy akár a környezetedben változásra van szükséged, most tedd meg ezeket. Lehet, hogy ezek a változások másokat is érintenek majd és nem pozitívan. Sajnos azonban ezt a terhet viselned kell.

A hónap közepére kissé belassulhat körülötted az élet és alkalmad lesz egy kis számvetésre és a sorok rendezésére is. Ebben az időszakban felmerülhet egy hosszabb távú befektetés lehetősége is, melyet érdemes megfontolnod.

Ha egyedülálló vagy és komolyabb kapcsolatra vágysz, akkor most jó esélyed van megtalálni azt, aki ebben partnered lehet, de meg fogsz lepődni, milyen körülmények között ismered meg majd az illetőt. Ha partnerkapcsolatban élsz, akkor ezt az időszakot a nyugalom jellemzi majd, melyet csak egy rövid időre zavar meg egy régi barát felbukkanása.

A hónap végén valakiben jó benyomást keltve egy lehetőség elé kerülsz, amely viszont komolyan felboríthatja az eddigi terveidet és a kapcsolatrendszeredet. Ha valódi előrelépést remélsz tőle, akkor érdemes megfontolnod a dolgot, de vedd figyelembe, hogy mit okoz ez a környezetedben. Ha rosszul döntesz, végül a két szék között a pad alá eshetsz és vége lesz mindennek, amit eddig felépítettél.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.