Havi horoszkóp 2018. október – Egy feszültségekkel teli hónap

Horoszkóp minden hónapban

2018.09.30. 17:45

Ikrek - havi horoszkóp

A hónap elején belső nyugalom és egyensúly jellemez majd. A munkádban hatékony és produktív leszel és nagyjából minden a terveid szerint alakul majd. Tiszteletet és támogatást élvezel a környezeted részéről.

A hónap közepe felé nyomasztó gondolataid támadnak és felerősödhetnek a félelmeid egy lehetséges kudarc gondolatától, de ezt sikerül majd leküzdened egy barát segítségével.

Ebben az időszakban egy új projekt elindítása okoz számodra izgalmat, melyhez világos gondolkodásra és jó ítélőképességre lesz szükséged. Ha hosszú távban gondolkodsz, akkor alaposan körül kell járnod ezzel kapcsolatban mindent és új dolgok elsajátítására is szükséged lesz.

A magánéletben egy régi szerető felbukkanása, vagy egy eltitkolt történet előkerülése némi feszültséget okozhat, de ezt valószínűleg sikerül egy kis humorral elsimítanod egy időre. De a történetnek még nem lesz ezzel vége, erre készülj fel. Minden személyes vonzerődre szükséged lesz, hogy fenntartsd az egyensúlyt magad körül.

A hónap végén a pénzügyeid izgalmasan alakulnak és egyáltalán nem biztos, hogy jó értelemben. Lehet, hogy a dolgokat csak egy hosszabb távú elköteleződés árán tudod megfelelő egyensúlyba hozni. Ennek kapcsán különös figyelmet kell fordítanod a részletekre, és ha kell, kérj tanácsot egy hozzáértőtől, miként kezeld az ügyet.

Rák - havi horoszkóp

A hónap elején duplán kell odatenned magadat, hogy ugyanazt az eredményt érd el, mint az előző időszakban. De ha ez még nem lenne elég, most egy ügyben bizonyítanod kell ártatlanságodat és rátermettségedet is. Valaki megpróbál nyomást gyakorolni rád, hogy saját céljait elérje, de nem szabad felelned a provokációra. Ragaszkodj a saját elképzeléseidhez és vidd is végig a dolgokat úgy, ahogyan jónak látod. Az eredmények téged igazolnak majd.

Ebben az időszakban a magánéleted menedzselése is több energiába kerülhet, de szerencsére ezen a területen senkitől sem kell tanácsot kérned. Amit nem tudsz megoldani a varázsoddal, azt elvégzi helyetted egy kellemes smink és egy csinos ruhadarab.

A hónap közepén fontos döntésekre kerülhet sor, melyet szerződések aláírása követ majd. A tárgyalások során most alkalmad nyílik kedvezmények kikényszerítésére, élj is a lehetőségekkel.

Ebben az időszakban egy utazás is vár rád, melyet neked kell megszervezned. Koncentrálj minden részletre, mivel az ajánlatok egy része rejtett költségeket tartalmaz, melyek az apró betűs részekben szerepelnek majd.

A hónap végén csábító ajánlatot kaphatsz egy idegentől, ami igazán növeli az önbizalmadat, de azt el kell döntened, hogy a hosszú távú kapcsolatot, vagy a kétségtelenül rövidtávon izgalmasabb kalandot választod-e. Könnyen lehet ugyanis, hogy az illető, amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan távozik majd az életedből és maga mögött olyan pusztítást hagy, amiből jó időbe telik majd feltápászkodnod.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.