Heti horoszkóp 2018. október 1. – október 7. – A bizalmatlanság démona

Horoszkóp minden hétre

2018.09.29. 18:00

A Kos egy titokról lebbenti fel most a fátylat, az Oroszlán egy kapcsolata erőteljes lökést kap. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében a társaságodtól is függ majd, hogy hogyan érzed magadat. Ha a környezeted jókedvű, akkor neked is könnyebb lesz, ha valami terheli a hangulatot, akkor te is rosszabbul viseled majd.  Ezekben a napokban sor kerülhet egy tisztázó beszélgetésre is valakivel, amitől sok függ. Lehet, hogy a kapcsolatotok mélyebb szintre jut, de az is lehet, hogy elindultok az elszakadás útján.

A hét közepén egy titokról fellebben a fátyol, amitől ellentmondásos érzelmek kerítenek majd a hatalmukba. Befészkelheti lelkedbe magát a bizalmatlanság.

A hét végén érdemes egy kicsit elvonulnod a nyilvánosság elől, hiszen a heti történéseket fel kell dolgoznod magadban valahogy. Ezt az időszakot arra használd, hogy próbáld magadban egyensúlyba hoznod az érzéseket.

Bika – heti horoszkóp

A hét elején olyasmi történik veled, ami mély hatással lehet az életedre. Valamit sokkal mélyebben tapasztalhatsz meg most és belepillanthatsz a dolgok sötétebb oldalába is. Talán egy tabutéma kerül terítékre a környezetedben olyan összefüggésben, amire nem számítottál. Bízz a megérzéseidben és a szerint reagálj a történtekre.

A hét második fele a szokásosnál is stresszesebbnek bizonyulhat, különösen azért, mert egy eddig lappangó kérdés is a felszínre kerülhet. Kiderülhet, hogy az elvárásaid és a környezeted ezzel kapcsolatos hozzáállása nagyon messze áll egymástól. Valakinek itt most engednie kell. A hét végén egy korábbi ismeretséged ismét előkerül és további kellemetlenséget okozhat. Nem ez lesz az idén a kedvenc heted.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.