Heti horoszkóp 2018. október 1. – október 7. – A bizalmatlanság démona

Horoszkóp minden hétre

2018.09.29. 18:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében megnövekszik benned a vágy, hogy megoszd valakivel a legmélyebb érzéseidet is. Ha egyedül élsz, akkor egy új barát, vagy egy partner várományos lesz az, aki meghallgathat, ha pedig partnerkapcsolatban élsz, akkor vele oszd meg a gondolataidat. Örülni fog neki, mivel a felszínes beszélgetések már őt sem elégítik ki.

A hét második felében mások szorulnak a figyelmedre. Add meg nekik, amit kérnek, de ügyelj arra, hogy a saját dolgaid emiatt ne szenvedjenek hátrányt. Különösen most ne, amikor nagyon ígéretes szakaszba kerülsz partnereddel. A hét vége kulcsfontosságú lehet, koncentrálj rá, hogy minden flottul menjen.

Rák – heti horoszkóp

A hét elején elgondolkodtató információk juthatnak a tudomásodra, és összeesküvés elméleteket is gyárthatsz ezzel kapcsolatban. Vitasd meg a dolgokat a környezeteddel, de a legszélsőségesebb véleményekkel ne azonosulj. A legvalószínűbb az, hogy a dolgok mögött valami pofonegyszerű magyarázat lesz.

A hét második felében elkerülhetetlen lesz, hogy a családod kibővült változatával töltsd el a napokat. Bár gyakran hangoztatod, hogy a családod az agyadra megy, azért legbelül te is tudod, hogy nélkülük nem lenne boldog az életed.

A hét végén egy romantikus este vár rád, melyet beárnyékolhat egy régi partner váratlan megjelenése. Oszlasd el a félreértéseket és fojtsd el csírájában a féltékenység démonát.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.