Heti horoszkóp 2018. október 1. – október 7. – A bizalmatlanság démona

Horoszkóp minden hétre

2018.09.29. 18:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét elején úgy érezheted, hogy szinte minden a kezed alá dolgozik körülötted. Ha fel akarsz tárni egy rejtélyt, amely már régóta foglalkoztat, most itt az ideje, hogy ennek érdekében is lépéseket tégy. Ennek során lenyűgöző felismerést tehetsz, amely akár még az életedre is komoly hatással lehet.

A hét második fele a tervezéssel és az álmodozással telhet. Amellett, hogy egy elképzelt jövőről fantáziálsz, azért foglalkoznod kell majd a jelennel is. A dolgok körülötted ugyanis nem intéződnek el maguktól. A hét végén csatlakozz valamilyen jótékonysági akcióhoz, meglátod, hogy már egy apró segítség is milyen pozitív hatással van a lelkedre.

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében valakivel a kapcsolatod meg fog változni. Egy hosszú beszélgetés során olyan titokra bukkanhatsz, amely alapvetően megváltoztatja az illetőhöz való viszonyodat. Ha pedig tudatosan megkapargatod a felszínt, további érdekes dolgok derülhetnek ki. Néha a tudatlanság áldásos tud lenni.

A hét második felében ellentmondásos érzelmek kavaroghatnak benned, ez pedig hatással lesz az összes emberi kapcsolatodra. Talán egy esetből nem kellene általános következtetéseket levonni, de ha egyszer a bizalmatlanság sötét felhője megjelenik valahol, elég nehéz elkergetni. Szerencsére neked van olyan személy, akihez nyugodtan fordulhatsz, ha egy kis vigasztalásra van szükséged.

.