Heti horoszkóp 2018. október 1. – október 7. – A bizalmatlanság démona

Horoszkóp minden hétre

2018.09.29. 18:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét elején súlyos témák kerülnek a terítékre és nagyon intenzív munkát kell végezned. Szükséged lehet meggyőző erődre is és ha valakitől segítséget, vagy szívességet kérnél, akkor nagy valószínűséggel pozitív választ kapsz. A hét közepén egy titokra derülhet fény, ami megváltoztathatja a kapcsolatodat valakivel.

A hét második felében a szenvedélyednek és a kreativitásodnak élhetsz, de figyelned is kell, mert most sokkal érzékenyebb lehetsz a külső behatásokra is érzelmileg. Aki negatív energiával bombáz, azt kerüld el jó messzire. A hét végét pedig töltsd el azzal, akit a legjobban szeretsz.

Bak – heti horoszkóp

A hét elején egy nagyon erős véleménnyel és talán hatalommal bíró személy megpróbál befolyást gyakorolni az életedre. Bármilyen nehéz is lesz, próbáld elkerülni az illetőt és igyekezz kibújni a hatása alól. Ha komolyra fordul a helyzet, kérj segítséget valakitől.

A hét második felében ellentétbe kerül az életedben a pénz és a szerelem. Azért ugyanis, hogy pénzt keress, le kell mondanod pár előre eltervezett programodat, amivel feszültséget vagy kénytelen elviselni. Talán egy őszinte beszélgetés, egy ölelés, csók és egy kis kompromisszum gyógyír lehet a bajokra.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.