Heti horoszkóp 2018. október 1. – október 7. – A bizalmatlanság démona

Horoszkóp minden hétre

2018.09.29. 18:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében az emberi kapcsolataid intenzívebben zajlanak a szokásosnál. A szeretet és a harag is szenvedélyesebb lehet és lesznek pillanatok, amikor nehezen tudsz majd lavírozni a két érzés között.

A hét második felében egy erőteljes lökést kap a kapcsolatod a partnereddel, de nem teljesen biztos, hogy a lökéshullám végül merre viszi el a dolgokat. Ha ugyanis nem vigyázol, a dolgok igen gyorsan akár csúnya véget is érhetnek. A szerelem és a gyűlölet között néha csak egy finom határvonal húzódik meg.

Szűz – heti horoszkóp

A hét eleje a növekvő befolyást hozza meg számodra. Az életed eseményeire, a körülötted levő emberekre a szokásosnál nagyobb hatással leszel és ez lehetőséget biztosít számodra, hogy olyasmit is elérj, amit még magad sem hiszel el. Ha a karriereden lendítenél, most kell megtenned ehhez a lépéseket. Ha pedig a partnerednél szeretnél elérni valamit, akkor se habozz sokat. Itt a te időd.

A hét második felében a napjaidban az érzékenység játszik főszerepet. Érzelmileg kifinomultabb lehetsz a szokásosnál és most olyan finom rezdülésekre is fogékony leszel, amiket azelőtt észre sem vettél. Ezek a napok ideálisak lesznek olyan találkozók lebonyolítására is, ahol a partnert kiismerni elengedhetetlen.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.