Heti horoszkóp 2018. szeptember 10. – szeptember 16. – Siker, pénz, csillogás

Horoszkóp minden héten

2018.09.09. 19:03

A Bikának stabil tudásra lesz szüksége, ha uralni akarja a dolgokat maga körül, a Szűz támogatókat szerez. Heti horoszkópunk.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében a siker jellemzi a napjaidat. Talán úgy látszik, hogy ez a siker magától jön és egy természetes folyamat része, de nem az. Mindez annak az eredménye, hogy hosszú idő óta mindent megteszel, fejlődsz és kihasználod azokat a lehetőségeket, melyeket felkínál számodra az élet. Tedd ezt továbbra is, most viszont élvezd az eredményeket.

A hét második felében felerősödhet benned a vágy egy kis meghittségre, intimitásra. Ha kapcsolatban élsz, akkor nem igényel a dolog túl nagy szervezést, de azért érdemes valami különlegesről is gondoskodnod kettőtök számára. Ha egyedül élsz, akkor pedig rád vár a feladat, hogy megtaláld az alkalmas jelöltet.

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében fontos tapasztalatokat szerezhetsz egy munkával, vagy egy magánéleti projekttel kapcsolatban. Érdemes elmerülnöd a témában minél mélyebben, hogy a rendelkezésedre álló lehetőségeket minél nagyobb mértékben ki tudd használni. Ne feledd, hogy csakis a stabil tudás az, amivel hatással lehetsz a körülötted zajló eseményekre.

A hét második felében olyan helyzetbe kerülhetsz, hogy szívességet kell kérned valakitől, de ennek kimenetele nem lesz kellemetlen, inkább elmélyítheti a kapcsolatodat az illetővel, sőt egy karmikus barátság kezdete is lehet a dolog. Egy új ismeretséget is köthetsz ezekben a napokban, ami kedvező hatással lehet az életed több területére is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.