Heti horoszkóp 2018. szeptember 10. – szeptember 16. – Siker, pénz, csillogás

Horoszkóp minden héten

2018.09.09. 19:03

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében nagy lépésekkel haladsz előre a munkádban és a szakmai és személyes fejlődésed is számottevő lehet. Valaki, vagy valakik azon munkálkodnak, hogy elősegítsék ezeket a folyamatokat és minden támogatást megadnak neked. Használd ki a kedvező lehetőségeket, de soha ne feledd, hogy mindennek ára van. Ha most nem, akkor a jövőben, de meg kell fizetned.

A hét második felében kezdeményező, vagy vezető szerepet vállalhatsz valamilyen fontos ügyben, ami remek képet fest rólad a külvilág számára, emellett a kapcsolati rendszered is jelentősen bővül. A hét végére pedig egy ígéretes randevú is beeshet. Ennél jobban nem is alakulhatna számodra ez a hét.

Rák – heti horoszkóp

A hét első fele optimizmust, szerencsét és boldogságot hoz számodra. Pozitív gondolkodásod ráadásul vonzó lehet mások számára is, így most könnyebben találsz partnert, bármibe is fogsz és céljaid elérésében sem akadályoz majd senki.

A hét második felében egy súlyos és komoly témával kell foglalkoznod és ezzel kapcsolatban mély beszélgetések várnak rád. Ezek során egy eddig számodra rejtett összefüggés válik világossá és a felismerés újabb lehetőségeket vet fel a jövőddel kapcsolatban. A hét végén egy magánéleti programod nem várt fordulatot vehet.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.