Heti horoszkóp 2018. szeptember 10. – szeptember 16. – Siker, pénz, csillogás

Horoszkóp minden héten

2018.09.09. 19:03

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében alkalmad lehet növelni a befolyásodat a közvetlen környezetedre és a saját karrieredre egyaránt. A jobb pénzügyi kilátások és a hatalom, amely ezzel jár csábító lesz. Hátrány viszont a kevesebb szabadidő és az, hogy rád viszont másoknak lesz döntő befolyása, ami kiszolgáltatottá tehet.

A hét végén egy magánprogramodat kell lemondanod, hogy egy fontos találkozón részt vegyél, ami a karriered szempontjából döntő jelentőségű lehet. A jövőd szempontjából döntő lehet, hogy erre a szeretteid miként reagálnak. Támogatnak, vagy elutasítják.

Bak – heti horoszkóp

A hét elején hivatalos ügyeket kell intézned, melyek egyaránt lehetnek a munkáddal, vagy a magánügyeiddel kapcsolatosak. Sikeresen alakulnak a dolgok és ez rendkívüli mértékben felgyorsíthatja körülötted az eseményeket. Arra kell ügyelned, hogy a feladatokhoz minden esetben megfelelő pénzügyi kereteket is biztosítanod kell.

A hét második fele tervezéssel telhet, melynek során vitákra és komoly eszmecserékre számíthatsz. Igyekezz koncentrálni a legfontosabb kérdésekre és csak olyasmiben engedj, amely nem veszélyezteti a végső célodat. Lehet, hogy most felajánlja valaki a pénzügyi segítségét neked, de vigyázz, hogy ettől pénzügyileg ne kerülj kiszolgáltatott helyzetbe.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.