Heti horoszkóp 2018. szeptember 10. – szeptember 16. – Siker, pénz, csillogás

Horoszkóp minden héten

2018.09.09. 19:03

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét eleje izgalmasan telhet számodra, amit egy a munkádban elért áttörés alapozhat meg. Ennek során új lehetőségek villannak meg és egyre többször érzed azt, hogy az életed talán más mederben is folyhatna, mint eddig. Az új helyzet akár válságot is okozhat a partnerkapcsolatodban, aminek az elhárítása azon múlik, mennyire változnak meg a jövőben az elvárásaid önmagaddal és a világgal szemben..

A hét vége ideálisan alakul, ha ki szeretnéd engedni egy kicsit a gőzt, de közben nem szabad elfeledkezned arról a felelősségről sem, ami mostanában rád hárul. Most egy rossz lépés kellemetlen helyzetet teremthet és romba döntheti az elképzeléseidet is. Légy óvatos és körültekintő.

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében jó időzítéssel remek lehetőséghez juthatsz, amely segítségével és egy kis lelkesedéssel komoly eredményt érhetsz el egy számodra fontos ügyben. Szerezz támogatókat és hozd ki a helyzetből a legtöbbet, hiszen ritka az olyan alkalom, amikor nem csak magadnak, hanem a közösségednek is egyszerre lehetsz nagy hasznára.

A hét második felében egy titokra derül fény valakivel kapcsolatban, amelynek megértése és feldolgozása nem lesz könnyű számodra. Ez jó alkalom lehet egy kis önvizsgálatra is, melynek során el lehet gondolkodni azon, milyen gyorsan válhat valaki egy közösség megbecsült tagjából kitaszítottá. Tanulj az esetből és soha se kövess el ilyen hibát.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.