Heti horoszkóp 2018. szeptember 10. – szeptember 16. – Siker, pénz, csillogás

Horoszkóp minden héten

2018.09.09. 19:03

Mérleg – heti horoszkóp

A hét elején bármennyi dolgod is lesz, muszáj időt szakítanod a családodra, mivel valaki közülük érzelmileg érzékeny időszakon megy keresztül. Ez nagyszerű alkalmat ad arra, hogy néhány olyan kérdést is a napirendre tűzzetek, melyeket eddig a szőnyeg alá söpörtetek. Azért arra ügyelj, nehogy a végén te szorulj támogatásra érzelmileg.

A hét végén felerősödik benned a vágy a romantikára, de kiderülhet, hogy a partnered erre most nem annyira vevő, mint te. Persze ezen könnyedén változtathatsz, elég csak annyit tenned, hogy nélküle is részt veszel egy programon, vagy rendezvényen. Hamar rá fog jönni, hogy muszáj veled tartania a lépést.

Skorpió – heti horoszkóp

A hét elején főként az optimizmus uralja a gondolataidat még akkor is, ha közben olyan ügyekre is kell időt szakítanod, amelyekkel nem nagyon szeretsz foglalkozni. Most azonban meglepő együttműködést tapasztalhatsz olyan emberek részéről is, akiktől erre nem számítottál. Használd ki a kedvező széljárást és juss előre olyan dolgokkal is, amik régóta akadoztak.

A hét második felében egy a jövődet érintő fontos kérdésben kell döntést hoznod. Az egyik oldalon egy komoly előrelépést jelentő, de nagy felelősséggel végezendő feladat, a másikon egy több szabadidőt engedő, de kihívást nem jelentő út vár. Vond be a családodat a döntésbe és használd a megérzéseidet is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.