Heti horoszkóp 2018. szeptember 10. – szeptember 16. – Siker, pénz, csillogás

Horoszkóp minden héten

2018.09.09. 19:03

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében arra vágysz majd, hogy valami újdonság is legyen az életedben, ami jelentkezhet a hobbidban, vagy a magánéletedben egyaránt. Próbálj egy kicsit elszakadni a rutintól és kísérletezz új dolgokkal. Vásárolj aukciós portálokon, csatlakozz csoportokhoz, próbálj ki új mozgásformákat. Tégy bármit, amit még addig soha.

A hét második felében készülj fel egy komolyabb beszélgetésre valakivel, akivel már régóta megoldatlan problémáitok vannak. Ha rendbe akarod hozni ezt, akkor most erre kiváló alkalmat találhatsz. A hét végén elégedett lehetsz magaddal, főleg, ha sikerül érdekesebbé és probléma mentesebbé tenned az életed és a kapcsolataidat.

Halak – heti horoszkóp

Gyakran már az önbizalom is fél siker, hiszen ennek ilyenkor a külvilág számára is látható jeli vannak. A hét első felében te is tegyél meg mindent azért, hogy vonzóbbnak érezhesd magadat. Vigyázz azonban, hogy a ne élj vissza ezzel az adottságoddal, inkább arra használd az erődet, hogy másoknak is segíts önmagukra találni.

A hét második felében tölts minél több időt a barátokkal és a családdal. Most minden feltétel adott lehet arra, hogy a kapcsolataidat tovább mélyítsd és arra is, hogy valami fontosat megossz a szeretteiddel. Olyasmit, amire már régóta készülsz.

.