Heti horoszkóp 2018. szeptember 24. – szeptember 30. – Amikor lépni kell

Horoszkóp minden héten

2018.09.23. 18:05

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét eleje történéseivel igazán elégedett lehetsz, hiszen megoldódhat egy olyan kapcsolati problémád, amely eddig korlátozott téged érzelmileg. Ha sikerül a dolgot tisztességesen és mindkét fél számára kiegyensúlyozottan lezárni, akkor igazán elégedett lehetsz önmagaddal. A hét közepén egy új kapcsolat reménye jelenik meg a láthatáron, de számodra ez még túlságosan korai lehet, így nem érdemes nagyon belebonyolódnod.

A hét második fele viszont érzelmileg erőteljesen alakulhat, mivel egy megnyilatkozásod, vagy nyilvános szereplésed mások igen heves reakcióját válthatja ki. Őszinte véleményekre számíthatsz, bár ezek nem mindegyike okoz feltétlen örömet számodra. A végeredmény mégis az lehet, hogy megnövekedik a tisztelet az irányodba, amitől a magabiztosabbá válsz. Ez megmutatkozik majd egy hét végi magánprogramod alakulásában is.

Halak – heti horoszkóp

A hét első fele olyan belső feszültségeket hozhat számodra, amely lehetővé teszi, hogy eredeti módon fejezd ki önmagad. Most jó alkalom nyílhat a kísérletezésre és a változtatásokra, de arra ügyelned kell, hogy ne menj túl messzire, nehogy a sok változtatás során kiöntsd a gyereket is a fürdőkáddal együtt.

A hét második felében kellemes emberekkel, kellemes környezetben töltheted az időt olyan valakivel, akiben maradéktalanul megbízol és a hűséged irányába töretlen. Kapcsolatod eközben azonban valaki mással is elmélyülhet, de ez nem befolyásolja az érzelmi elkötelezettségedet partnered irányába.

.