Heti horoszkóp 2018. szeptember 24. – szeptember 30. – Amikor lépni kell

Horoszkóp minden héten

2018.09.23. 18:05

Ikrek – heti horoszkóp

A hét eleje a belső egyensúly érzését, a harmóniát és az elégedettséget hozza az életedbe. Egy nagyon fontos és elhúzódó probléma végére kerülhet most pont, ami felszabadítóan hat majd rád. Valakivel, aki fontos számodra egyre erősödő kötődést éreztek majd egymás iránt. Ez komoly hatással lehet a jövőd alakulására is.

A hát második felében bátorságot kell gyűjtened, hogy kezdeményezőként lépj fel egy számodra igen fontos ügyben, amely lehet munkahelyi, vagy magánéleti dolog is. Számodra is meglepő lesz, hogy végül milyen könnyen sikerül átvinned másokon az akaratodat. A hét végén viszont egy izgalmas program vár rád, amely nem nélkülözi a forró intimitást sem.

Rák – heti horoszkóp

A hét elején egy nyomasztó beszélgetés vár rád, amely témája kapcsolatos lehet egy gyermekkori traumáddal, vagy egy emlékkel, amelyet legszívesebben örökre eltemetnél magadban. Nem kell aggódnod, mert lesz elég bátorságod, hogy leküzdd az ezzel kapcsolatos gátlásaidat és sikerrel tedd ezt a dolgot a helyére egyszer és mindenkorra.

A hét második felében egy kapott információ megnyugtatóan hat rád és egy új kapcsolat felépülésében segít majd neked. A hét végét viszont nem tudod pihenéssel tölteni, mivel egy váratlan esemény miatt foglalkoznod kell a munkáddal is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.