Heti horoszkóp 2018. szeptember 24. – szeptember 30. – Amikor lépni kell

Horoszkóp minden héten

2018.09.23. 18:05

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét elején kényelmesen és magabiztosan tudsz haladni a feladataiddal és a magánéleti dolgaid is megfelelő mederben haladnak majd. Bár sokak számára ez az időszak nyomasztó, neked semmilyen negatív hatással nem kell számolnod. A hét közepén egy kisebb-nagyobb nyilvánosság elé kell állnod, amihez jól is jön az érzelmi egyensúly, ami most jellemez.

A hét második fele valami újdonságot hoz számodra, amelyet talán egy új projekt, vagy új lehetőség, esetleg egy új kapcsolat jelenthet. Légy nyitott mindenre, de azért óvatosan menj bele olyasmibe, aminek a kimeneteléről nem vagy teljesen megbizonyosodva.

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében egy váratlan esemény arra kényszeríthet, hogy valamelyik szokásodat ideiglenesen megváltoztasd. Légy rugalmas és alkalmazkodó, hiszen nem egy hosszú távú dologról van szó. Ússza az árral, mert ha ellenállsz a változásnak, azzal csak nehezíted a dolgot önmagad és a környezeted számára is.

A hét második felében nyugodtan adhatsz a megérzésedre valakivel kapcsolatban, akit még nem eléggé ismersz. Ha a megérzésed pozitív, akkor adj alkalmat az illetőnek, hogy közelebb kerüljön hozzád. Ha viszont fenntartások alakulnak ki benned, akkor ne habozz minél hamarabb lezárni a dolgot.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.