Heti horoszkóp 2018. szeptember 24. – szeptember 30. – Amikor lépni kell

Horoszkóp minden héten

2018.09.23. 18:05

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében minden bátorságodat össze kell szedned, hogy egy nyomasztó kapcsolatot lezárj az életedben. Néha valószínűtlenül hosszú ideig képesek vagyunk olyan kapcsolatban lenni valakivel, amely valójában mérgezi a lelkünket. Neked most esélyed van egy ilyen kigyomlálására az életedből.

A hét második felében már meg is teheted az első felszabadult lépést egy vidámabb élet felé. Talán még neked is furcsa lesz, hogy milyen hamar gyógyul be a lélek és talál egy új kapcsolódási pontot valakivel. Talán nem véletlen, hogy a dolgok veled most és így történnek. Ne küzdj ellene még akkor sem, ha a sebesség, ahogyan a dolgok történnek ijesztően hat.

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében a körülötted gyorsan változó körülményekkel kell megküzdened, ami talán félelmetes lehet számodra. Vannak helyzetek, amikor viszont nincs más lehetőség, mint alkalmazkodni az új helyzethez és megváltoztatni az irányt. Így varázsolhatod könnyebbé a te életed és a körülötted élőkét is.

A hát második felében valaki más érzelmei lehetnek hatással a napjaidra. Foglalkoznod kell egy problémával, ami nem téged érint elsősorban, de kihatással van rád is áttételesen. Lehet azonban, hogy te egyedül nem vagy képes megoldani ezt a helyzetet és a megoldás végül egy harmadik személy segítségének igénybevétele lesz.

A hét végét igyekezz kettesben tölteni azzal, akit a legjobban szeretsz. Így tudod visszatölteni a lelki elemeidet a megfelelő szintre.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.