Havi horoszkóp 2018. november – Önbizalom és bizonytalanság

Horoszkóp minden hónapban

2018.10.31. 18:00

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap elején számolj azzal, hogy a szokásosnál keményebben kell megdolgoznod a sikerért és mindenki másnál jobban kell majd bizonyítanod a rátermettségedet egy feladatra. Mindeközben lehet, hogy az öntudatosság, mely jellemez, lesz, akit felháborít és provokációval is kell számolnod. Hagyd ezeket figyelmen kívül és koncentrálj a nagy képre.

Ezekben a napokban szükséged lehet a megbocsátás képességére is, amit főleg a magánéletedben történő események indokolnak. Légy türelmes, de ügyelj arra is, hogy ne használják ki a jó szívedet.

A hónap közepén, mivel rosszul viseled, ha csalódást okoznak neked, nagyobb érzelmi kontrollra lesz szükséged, ha nem akarsz egy elhúzódó vita közepén élni az elkövetkező hetekben.

A hónap második felében egy változás zavarja meg a mindennapjaidat, amely rugalmasságot követel tőled és néhány dolog utólagos felülvizsgálatát. Ha változik a környezet, a régebben kitűzött célok néha értelmetlenné válnak.

A hónap végén lelkesedés és megnövekedett vitalitás jellemez majd, ebben az időszakban valódi előrelépést érhetsz egy számodra fontos magánéleti probléma megoldásában.

Halak – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban belső nyugalom és harmónia jellemez majd, mivel körülötted a dolgok az előzetes elképzeléseid szerint haladnak. Ezekben a napokban figyelned kell, mert alkalom adódhat arra, hogy még tovább fejlődj és támogatást szerezz olyan helyről is, ahonnan eddig nem számoltál segítséggel.

A magánéletedben a türelem és a megbocsátás lenne szükséges, hogy tovább tudj lépni valakivel kapcsolatban, de erre nehezen lehet téged rávenni. Te ugyanis, ha szeretsz valakit, szinte mindent feladnál érte, de ha csalódást okoz, nagyon hosszú idő kell, hogy ismét bízni tudj.

A hónap közepén az idegesség és az időhiány megnöveli a lehetőségét annak, hogy hibás döntést hozz, így ebben az időszakban fokozottan támaszkodj arra, akiben a legjobban megbízol, hogy elkerülj egy esetleges katasztrófát.

A hónap második felében egy flört pezsgően hat az érzelmeidre, de óvatosnak kell lenned, mivel egy meggondolatlan lépés könnyen felboríthat minden, amit fontosnak tartasz.

A hónap végén egy nagy lehetőségről kell lemondanod, amely dühöt és frusztrációt okoz benned. Ne feledd, hogy nincs soha vissza nem térő lehetőség. Majd összejön a dolog legközelebb.

.