Havi horoszkóp 2018. november – Önbizalom és bizonytalanság

Horoszkóp minden hónapban

2018.10.31. 18:00

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap elején olyan lehetsz a környezeted számára, mint egy energiabomba. Kreativitásod és mentális erőd szinte energizálja a körülötted lévőket, így jó alkalom lesz most arra, hogy beindíts valami új dolgot magad körül és ehhez megnyerd a környezeted támogatását is.

Ezekben a napokban képbe kerülhet számodra egy utazás is, amelynek már a szervezése közben is olyan gazdag ismeretanyagra teszel szert, amelyet később jól tudsz hasznosítani az életedben.

A hónap közepén meginghat a bizalmad valaki iránt, akiben eddig vakon hittél és ez egyre növekvő bizonytalanságot okoz benned. A lelked a két szélsőérték között ingadozik majd és hosszú időnek kell eltelnie, hogy ebben a kérdésben nyugvópontra juss. Így van ez: a bizalmat megszerezni hosszú idő, elveszíteni viszont a pillanat műve.

A hónap végén magabiztosságod és pozitív hozzáállásod jó benyomást kelt valakiben, aki nagyon sokat segíthet neked az előrelépésben szakmailag. Ügyelj arra, hogy ne légy tolakodó, várd meg az egyértelmű jelzést arra, hogy megtehesd végre, amit szeretnél.

A hónap végén konfrontációba keveredhetsz egy közeli ismerőssel, vagy rokonnal, de ügyelned kell arra, hogy a helyzet ne fajuljon el és ne okozzon hosszú távú problémát a kapcsolatotokban.

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap elején ismét el kell gondolkodnod az idő múlásán, ami egy rövid időre kibillenthet az egyensúlyodból. Mivel azonban stabil és kiegyensúlyozott a lelked, könnyen visszatalálsz önmagadhoz és koncentrálhatsz végre az előtted álló feladatokra, tervekre.

Ez fontos is lesz, mivel a körülötted zajló változások most kihatnak a pénzügyeidre is, aminek kezelésére könnyen lehet, hogy egy hosszabb távú elkötelezettség vállalására lesz szükség. Légy körültekintő és csak olyasmit vállalj be, amelyet teljesíteni tudsz és a későbbiekben nem korlátoz majd túlságosan a mindennapokban.

A hónap közepén egy jó ötleted következtében megnövekedhet a népszerűséged a közvetlen környezetedben és egyszerre mindenki a közeledben szeretne sütkérezni. Élvezd a figyelmet, de ügyelj arra is, hogy te se hanyagold el azt, aki erre most jobban rászorul a támogatásra, mint te.

A hónap második felében egy kiszámíthatatlan helyzet adódik, melyre gyorsan kell reagálnod, és ami lehetetlenné teszi, hogy alaposan megfontold a tetteid következményét. Az ügy kimenetele elsősorban a magánéletedre lehet hatással és könnyen lehet, hogy egy hosszabb folyamat lesz helyre hozni a károkat.

A hónap végén a munkádban szükség lehet a kezdeményezőkészségedre, mivel valami teljesen új dolgot neked kell először kipróbálnod. Légy merész, de óvatos is, mivel a dolog némi kockázattal is jár.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.