Havi horoszkóp 2018. november – Önbizalom és bizonytalanság

Horoszkóp minden hónapban

2018.10.31. 18:00

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap eleje szellemi éberséget és gyors gondolkodást követel tőled. Nagyon elfoglalt leszel ezekben a napokban, terveket készíthetsz, szerződéseket írhatsz alá és szükséged lesz arra is, hogy megfelelően kommunikáld a környezeteddel, mit miért teszel.

Ezekben a napokban valakinek szüksége lehet a nagylelkűségedre és a segítségedre. Tedd meg, amit lehet ez ügyben is, vidámabb és elégedettebb leszel és ne feledd azt sem, hogy az élet mindig kamatostól adja vissza az ilyesmit.

A hónap közepén szinte naponta változik majd a hangulatod, hol szorongást, hol pedig kitörő optimizmust érzel aszerint, ahogyan az aktuális napi történések befolyásolnak. A remény hal meg utoljára, de soha se feledd, hogy néha elő kell venni a kockás papírt és kiszámolni, mennyi az annyi.

A hónap második felében kapcsolati problémáid merülhetnek fel, ha nem tudod kordában tartani az érzelmeidet és a reakcióidat. Igaz, hogy egy erős kapcsolat sok mindent kibír, de nem biztos, hogy ezt napi szinten tesztelni kellene.

A hónap végére össze kell állítanod egy stratégiát az elkövetkező évekre, mivel egyre közeledik az a vonal, amelyet magad elé húztál és amelyet már nem szeretnél átlépni. Ezekben a napokban kiéleződhet egy feszültség közötted és egy számodra fontos személy között, melyet csak egy okos kompromisszummal tudsz feloldani.

Bak – havi horoszkóp

A hónap elején igyekezned kell jó benyomást kelteni a környezetedben, ami nagy valószínűséggel tökéletesen sikerül majd és ez komoly önbizalom növekedést okoz nálad. Ha van egy kezdeményezés, melyet szeretnél elindítani, akkor most lesz itt az alkalom. Vágj bele és sikered lesz!

A hónap közepe megmutatja számodra, hogy pénzügyileg sebezhető vagy, ami arra ösztökél majd, hogy elmozdulj a nagyobb stabilitás és az anyagi biztonság irányába. Ha megvan a terved egy változtatásra, most van itt az ideje, hogy elkezdj dolgozni rajta. Ne feledd, hogy ez az időszak számodra nagyon kedvező egy új elkötelezettség vállalására is.

Ezekben a napokban a magánéletedet is fokozott szenvedély jellemzi, emiatt nem feledkezhetsz meg fontos dátumokról és ügyelj arra is, hogy ne okozz csalódást olyasmiben, ami a partnered számára fontos.

A hónap végén egy flört csábítása nagy lehet, de bármekkora is a kísértés, most nem szabad engedned ennek, hacsak nem elfogadható számodra egy gyors szakítás lehetősége.

A hónap vége viszont sikert hoz számodra egy nagyon fontos dologban. Emiatt viszont irigységgel és intrikákkal kell számolnod a jövőben.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.