Havi horoszkóp 2018. november – Önbizalom és bizonytalanság

Horoszkóp minden hónapban

2018.10.31. 18:00

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap elején a szokásosnál is keményebben kell a munka mellé állnod, ha azt szeretnéd, hogy az eredmény olyan legyen, mint ahogy te azt elvárod. Ezekben a napokban bizonyítanod is kell a rátermettséged valamiben, hogy elérd a célod. Ne hagyd magad ugyanakkor megalázni, provokálni. Ha olyan helyzetbe kerülsz, amely vállalhatatlan számodra, inkább lépj vissza elegánsan.

A szerelmi életed kissé bizonytalanná válhat egy időre, a jövőt pedig nagyban befolyásolja majd, mennyire leszel képes megbocsátásra.

A hónap közepén szerződések megkötése vár rád és döntéseket kell hoznod. Légy körültekintő, nehogy az eddigi összes munkád füstbe menjen egy meggondolatlan lépés miatt.

A hónap második felében megnövekedik az igényed a szeretetre, de könnyen lehet, hogy ezért meg kell dolgoznod egy kicsit. Önzési hajlamodat feladva, tegyél gesztusokat a partnered felé, melyet ő örömmel fogad majd. Csökkentsd egy kicsit az elvárásaidat vele szemben és vedd észre, hogy mekkora nyomást helyez rá, hogy megfeleljen neked.

A hónap vége felfokozott szenvedélyeket hoz az életedbe, ami nem csak a partnerkapcsolatodra, hanem a munkádra is pozitív hatással lesz. Légy rugalmas és állj készen egy lehetőségre, amely hamarosan mindent megváltoztat körülötted, ha te is úgy akarod.

Szűz – havi horoszkóp

A hónap elején a megnövekedett vitalitásod segít abban, hogy lelkesen belevesd magadat a munkába. Ezek a napokban magabiztosságot és pozitív hozzáállást sugárzol és a környezeted számára is szinte akkumulátorként szolgálsz. Ha egy kezdeményezést indítanál, akkor most van erre jó alkalom.

A magánéletedben viszont egy múló bizonytalanság borzolhatja a kedélyedet, amit egy váratlan esemény okoz és megmutatja, hogy milyen törékeny és sebezhető egy jól felépített kapcsolat is néha. Ez arra sarkall, hogy elgondolkodj azon, milyen módon növelheted az elkötelezettséget a kapcsolatban egymás iránt.

A hónap közepén az idegesség és a kapkodás hibákat hozhat a munkádban, amelyre ráerősíthet az is, ha valaki rossz tanácsát fogadod meg. Igyekezz mindig higgadtan kezelni egy problémát és ne csapj le az első ötletre, amely beesik az ablakon.

A hónap második felében egy nagyobb változás körvonalazódik körülötted, de ahhoz, hogy ez a javadat szolgálja, szükséged lehet az intuíciódra is. Izgalmas időszak vár rád és ha sikeresen veszed az akadályokat, különleges változásokat indíthat be a személyes életedben.

A hónap végén kissé elfáradhatsz és megnövekszik az igényed egy kis gyengédségre, romantikára. Szerencsére van körülötted olyan valaki, akitől ezt mindig megkapod, amikor vágysz rá.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.